Ledige stillinger på Olavsborg Kristne Skole

Vi er en skole i stadig vekst og har nå behov for nye lærere både på mellomtrinnet og ungdomstrinnet.

Olavsborg kristne skole ser etter tydelige klasseledere som har evne og lyst til å være med å utvikle skolen, og som har et hjerte for elevens faglige og sosiale utvikling.

Ansatte ved Olavsborg kristne skole må kunne identifisere seg med, og aktivt være med å virkeliggjøre formålet og det kristne verdigrunnlaget for skolen, slik dette er uttrykt i skolens verdidokument.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Godkjent undervisningskompetanse for ansettelse i grunnskole
  • Erfaring med eller god kunnskap om elever med spesielle behov
  • Tydelig klasseleder og relasjonsbygger, både til den enkelte elev og mellom elevene
  • Gjerne kompetanse i norsk, matematikk og engelsk
  • Du skaper et godt skole- og læringsmiljø
  • Stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner
  • Personlig egnethet tillegges stor vekt
  • Det må fremlegges gyldig politiattest

Vi tilbyr:

• En meningsfull og utfordrende jobb
  • Muligheten til å være med å forme og utvikle en skole som fortsatt er i pionerfasen
  • Et veldig godt arbeidsfellesskap
  • Mulighet for fast stilling
  • Kontaktlæreransvar kan bli lagt til disse stillingene.
  • Lønn etter avtale
  • Pensjon- og forsikringsordninger

Søknadsfrist: Snarest

Spørsmål om stillingene:

Rektor, Renate Strandrektor@okskole.net – Telefon 976 12 767

Inspektør, Anette Mortensen – Anette.Mortensen@okskole.net – Telefon 905 45 234

For mer informasjon om skolen: https://olavsborgkristneskole.no/

Interessert i å jobbe på kristen skole?

Ta kontakt med oss! Vi er en skole i stadig vekst og har med jevne mellomrom behov for å utvide staben vår. Vi trenger også tilkallingsvikarer, både lærere og assistenter. Som medarbeider på Olavsborg Kristne Skole må du kunne identifisere deg med skolens verdidokument og fremstå som et godt forbilde for elevene ut fra skolens verdier og målsetninger. Du må være en varm og tydelig person, som evner å legge til rette for god læring og utvikling for alle elevene i klassen. Personlig egnethet vektlegges.

Politiattest kreves.

Kontaktinformasjon:

Adresse: Rådhusveien 15, 1739 Borgenhaugen

Hjemmeside: www.olavsborgkristneskole.no.
E-post: rektor@okskole.net

Olavsborg Kristne Skole søker lærere

Mulighet for fast ansettelse.

Olavsborg Kristne Skole er en grunnskole med godkjenning fra årstrinn 1-10 er godkjent for 230 elever. Vi holder til på Borgenhaugen i Sarpsborg kommune. Skolen er en selvstendig forening som ble startet i 2015 av medlemmer fra forsamlingen Troens Ord i Sarpsborg.

Da vi er en skole i vekst og i tillegg har lærere som skal i permisjon søker vi nå etter lærer(e) til skolen, gjerne med spesialpedagogikk. Det er mulighet for fast ansettelse. Tiltredelse 1. april eller tidligere.

Vi har også behov for tilkallingsvikarer.

For lærerstillingene kreves det minimum bachelor (adjunkt) og godkjent pedagogikk.

Politiattest kreves.

Stillingene avlønnes etter gjeldende regulativ (KS) med rett/plikt til medlemskap i Statens Pensjonskasse (for lærere), annen pensjonsordning gjelder for assistenter og tilkallingsvikarer.

Spørsmål om stillingen kan rettes til rektor Renate Strand.

Søknadsfrist snarest 2019 Søknad sendes på e-post til rektor@okskole.no

Kontaktinformasjon: