Skolestart

Skolen startet høsten 2015 med 12 elever fordelt på 1–5. trinn. Skolen har økt gradvis til 37 elever fordelt på 1-7.trinn i 2017. Høsten 2018 vil vi også ha 8.trinn. Vi utvider med et klassetrinn hvert år slik at alle elevene som begynner hos oss kan få fullføre grunnskolen her. Vi vil legge til rette for en best mulig overgang til videregående skole.

Beliggenhet

Skolen ligger på Borgenhaugen i Sarpsborg kommune, plassert mellom Skjeberg bibliotek og Skjeberghallen. Med gang og sykkelvei helt fram, nær busstopp og ca 20 minutter med bil fra Fredrikstad, Halden og Rakkestad er vi lett tilgjengelig.

Skolen har et  eget uteareal med stor delvis naturtomt der vi blant annet har ute matematikk og  spiseplasser  I tillegg ligger det godt til rette for lek og aktivitet. Samtidig har vi tilgang på store grøntarealer og bruk av idrettshallen ved siden av.

Bygget er oppusset med blant annet nytt ventilasjonsanlegg lyse trivelige klasserom og. Kom og se på vår åpne skoledager når disse blir annonsert.

Søknadsfrister

1.april for 1.klassinger og 1.mai for de andre trinnene. Etter det har vi løpende opptak så lenge det er ledige plasser.

Til søknadsskjema.

Elevbetaling

Ett barn: kr 1.125,- /mnd
Rabatt for søsken.
Det er mulig å søke om støtte til skolepengene.

Skyss

Buss til og fra skolen er kostnadsfritt innenfor fylket. Ta kontakt med skolen. Vi vil bidra til at det blir trygt også for førsteklassingene å bruke offentlig transport.

Skolemat

Barna må ta med skolemat selv. Vi vil ha skolemelk- og fruktordning, informasjon om dette gis ved skolestart.

Støtt oss

Du kan støtte skolen økonomisk ved å gi til konto nummer 1020.29.41716.

Om du har flere spørsmål kan du kontakte oss på info@okskole.net